top of page
Prøv en Back App

Ta kontakt for å prøve en stol.

Priser fra kr. 4995,-

Back App trener opp støttemuskulaturen i ryggen

 

NYHET - nå Back App 2.0 - nytt design

 

Vitenskapelige undersøkelser viser at du trener opp muskulaturen som støtter ryggraden, når du sitter på Back App. Den måten kroppen beveger seg på for å holde balansen, gir optimal trening for støttemuskulaturen. Styrkeøvelser for rygg er vesentlig for å opprettholde en god helse og kommer naturlig når du sitter på Back App - mens du jobber.

 

For å motvirke de mest vanlige ryggproblemene som oppstår gjennom daglig kontorarbeid er det svært viktig å ha riktig sittestilling. På en vanlig kontorstol er det vanskelig å opprettholde en riktig sittestilling med god oppreist holdning.

 

Dette kan føre til at kroppen synker sammen til en posisjon som er skadelig for ryggen. Ryggproblemer kan oppstå når man sitter feil på en kontorstol over lengre tid. Med Back App-stolen og instruksjoner fra Back App, får du mulighet til å opprettholde riktig holdning på en enkel og naturlig måte. Back App-stolen er laget for å gi deg den riktige sittestillingen. På videoen og bildene får du informasjon om hvordan du finner den riktige sittestillingen på Back App. Du finner også viktig informasjon om tilpasning av arbeidplassen.

Slik fungerer Back App:
bottom of page